Wisbyköket är på plats och vi har flyttat in

Igår flyttade vi in i huset i Visby. Än är det lite småfix kvar men det är så skönt att vara inne efter att ha bott i kappsäck i över en månad. Huset som vi köpte är från 2007 och vi valde att göra en rätt omfattande renovering för att få det till “vårt”. Det största krutet har vi lagt i kök och ett av badrummen. I köket har vi valt Wisbykök som har platsbyggt vårt kök. Ett fantastiskt kök som vi fick upp ögonen för under en visning av ett annat hus. På väggarna sitter kalksten från Slite. Fantastisk sten som vi även har valt på golvet.  Badrummet har vi valt Norrvange kakel 120 x 60 cm och i både kök och badrum sitter vackra blandare från Tapwell i koppar. Än ska det målas lite på väggen och över fläkten samt att vi antagligen ska sätta in ett stort fönster i köket men det känns oväsentligt nu när vi får komma in i huset.

Vårt fina Wisbykök med koppardetaljer på sidan för att förvara kokböcker, magasin mm. Kopparkran från Tapwell samt en lucka som inte hunnit installerats ännu då vi väntar på att hon ska kopplas in.

 

 

Badrummet har Norrvange plattor och Tapwell kran infälld i väggen. Koppar för handdukshängare finns också på plats.

Juvelen i köket kommer från Smeg och är ännu inte uppackad men ska installeras med gas under dagen. Ovan sitter den fantastiska köksfläkten från Smeg.

Närbild på betonghandfat och Tapwellkran. Den väntar ännu på att installeras.

 

Nedan lite bilder på kök och badrum före renovering.

  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...