Walk in closet – Inspireras av Eva Longria, Nicky Hilton, Mariah Carey eller Joe Johnson

Det finns en sak som skulle underlätta min vardag oerhört och det är en walk in closet. En stor garderob där jag hittar kläderna där de ligger i färgordning och där jag inte står och drar och sliter varje morgon för att hitta det jag vill ha på mig. Bara det faktum att man upptäcker en tröja efter något år för att den ligger instoppad längst in talar för att jag behöver uppdatera min garderob. Man kan ju tro att detta är en kvinnlig dröm men om jag var man skulle jag älska att ha en gardrob liknande basketspelaren Joe Johnson. Sneakers på svarta hyllor med riktigt schysst belysning. Så håll till godo för här kommer lite bilder på några kändisars walk in closets och jag tror att ni i alla fall lär hitta en som faller just er i smaken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *