Vinn en valfri tapet från Photowall

Tävla om en valfri tapet för 2000 kr från Photowall. Photowall är ett svenskt företag som har ett stort utbud av tapeter både med färdiga motiv eller om du så önskar ditt alldeles egna motiv. Det finns även en mängd härliga designtapeter att välja mellan. För att tävla vill jag att du lämnar en kommentar med vilket favoritmotiv du har på just din tapet. Tävlingen pågår till den 30 November.

Photowall

Photowall lanserar tapetkollektionen Vintage Cities. Motiven skildrar välbesökta storstäder så som Rio de Janeiro, New York, Rom och Paris – alla med en vintageinspirerad känsla.

Tävlingsregler: Missfixtrix och Photowall utser vinnare i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Det går inte att byta priset mot kontanter eller mot andra produkter. Missfixtrix kontaktar vinnaren inom 10 dagar efter tävlingens slut. Vinstvärde 2000 kr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


52 thoughts on “Vinn en valfri tapet från Photowall”

  • Min favorit:
    http://www.photowall.se/photo-wallpaper/over-clouds

    Med mjuka kuddar, ett härligt fluffigt täcke och denna tapet på sovrumsväggen skulle man verkligen känna sig som att man är i himmelriket! Tänk att vakna upp och somna till den här. Kanske skulle man på morgonen fråga sig om man är kvar i drömmarnas värld? Det är en underbart härlig tapet som skulle förändra hela känslan i ett rum!

  • Jag hade velat ha en tapet som såg ut som rummet var möblerat. Alltså ställa upp en stol, kanske någon pall en blomma och lite kläder på golvet. Fota och sedan göra detta till en tapet. Kanske ha dottern som sprang förbi och var liksom lite suddig i bilden. Vore som att ta ett ögonblick i livet och pausa det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *