Vi börjar komma i ordning….

Andra helgen efter inflytt och vi börjar så smått komma i ordning. Min stackars man har fått montera upp varenda garderob som vi fick demontera vid inflytt samt att vi köpt till en hel massa. Hallen är nu tom från flyttkartonger och halva dagen spenderades med att lyfta skräp, kartonger och annat bråte som vi åkte med till återvinningen. Det blev 2 fyllda lass men nu ekar det i stort sett tomt utanför huset. Vi har ett gäng flyttkartonger som ska hämtas och användas igen. Men det är en befrielse att se sina kläder, slippa hoppa över flyttkartonger och framförallt njuta i vår nya fina soffa från Furniturebox. Nu återstår montering i hallen, trappskydd för Rasmus, få ordning i arbetsrummet, få upp tavlorna samt belysning i barnrummen och förråden. Tvättstugan har fått smala garderober från IKEA så att vi kan ha alla träningskläder samlade och i ordning. Bjuder på lite kvällsbilder från mobilen. Trevlig kväll på er!

VardagsrumFelix tittar i Rasmus nya bok. Tavlorna ovanför soffan är Felix och ska sitta i hans rum. Polarna från Gotland samt en skön hoppbild från stranden. Under soffan sticker våra härliga åror fram. Även de ska monteras på väggen.

HallEn mörk bild på kvällen men som ni ser är det inte mycket skräp kvar i hallen. Imorgon väntas montering av IKEAs Algot i hallen. Sen blir det till att beställa skjutdörrar. (Trappan – Ja det kommer nya räcken om ca 3 veckor – då blir det vitt och fint förutom stegen som vi vill ha i ek)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 thoughts on “Vi börjar komma i ordning….”

  • Otroligt med trappen, ni fick hela i ek? I så fall var det exakt det som hände oss också (men räckena våra var rätt). Dvs ni vill bara ha sättstegen i ek och den del man sparkar på ska vara vit?
    Nåja tur det ordnar sig, vad fint det blir Johanna 🙂

  • Trappan kom med stål/alustolpar och sen ekräcken. Men vi skulle ha vita trästolpar och vita räcken samt hatt på stolparna. Det fixar man nu vilket är kanon/J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *