Veckans underbara guldkorn..

Som ni redan vet så är min kära make från Gotland. Därför är det extra roligt när man hittar guldkornen från just den platsen. Idag bara smälte jag totalt när jag såg Thomas Sandells helt underbara hus.  Förutom Thomas så har ävenElena Kanevsky och Johan Paju varit med och skapat detta helt unika boende.. 
Precis så smart, precis så underbart, precis så fantastiskt som jag skulle vilja ha vårt framtida sommarboende på Gotland. Så om jag jobbar lite mer, tjänar lite mer, spenderar lite mindre så kanske just den drömmen kan bli verklighet. Vår förstfödda föddes faktiskt på Visby lasarett och det kan jag varmt rekommendera om man ska kombinera födsel och semester.

Just nu är det mycket jobb men också roligt jobb vilket dock resulterar i att tröttheten sätter in alldeles för tidigt på kvällarna. Sol, vår, trädgård och trötthet ger även ett mindre lyckat resultat på bloggen. Men så är det väl i den här världen … Man kan ju mikropausa för att komma igen!

Ha nu en helt underbar kväll och helg och njut av dessa fantastiska bilder från Skeppsholmen.

Ett formspråk där byggnad och natur samspelar på ett underbart sätt.

En underbar detalj är att bygga in träd i altanbyggnad. En murad uteplats som fortsätter invändigt är också en skön detalj som lyfter både hus och uteplats.

Här kan man verkligen tala om att utnyttja kvm!

Självklart ingår en liten strandbod!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Veckans underbara guldkorn..”

  • Men en miss Fix Trix ska ju vara en djäkel på att tova ull?! 🙂 Du vilket torp! Oj, där fick jag massor med inspiration, laddade hem några bilder på datorn med lite grejs till kommande sommarstuga vi ska bygga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *