Veckans guldkorn – Nytt läge?

Just nu är det svårmotiverat att slå på datorn och sätta sig och skriva inlägg. 30 grader varmt gör att intresset förflyttar sig från inomhus till utomhus. Kanske märker ni också av det sinande intresset för hemmets insida och ser kanske precis som jag hur det förfaller lite varje dag därinne. Man orkar inte med städning, fix och plock utan koncentrerar krafterna på bevattning, plantering, slapp på altanen och annat härligt som hör sommaren till.

Men för er som inte hittat ert guldkorn i boendet så kommer här lite inspirerande bilder för nytt boende. Själv trivs jag alldeles för bra där jag bor med närhet till hav, fik, natur och annat underbart.

Saltsjö-Boo, Sthlm, Mäklare Per Jansson

Kanske ett eget “fyrskepp”. Finns att köpa på Residence

Den här utsikten skulle jag nog kunna leva med…. Österåker. Mäklare: Skeppsholmen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 thoughts on “Veckans guldkorn – Nytt läge?”

  • Så mkt fint du visar! Mmmhm jag jobbar på kontor nu och det enda jag gjorde i helgen var att skriva uppsats så solen har inte träffat mig med sina vackra strålar… bättring till helgen! 😀
    svar: Hur jag gör mina kollage? Ehhh jag tycker de är smått fula i jämförelse till andras, jag kör på Paint. Standard på allas datorer..haha! Ha en trevlig kväll! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *