Veckans guldkorn

Underbara SATS. Ibland är det fantastiskt att ha kort på SATS. Framförallt när man kan kombinera shopping, barnpassning och träning. Idag drog vi till Sickla för spinningpass, lämnade in barnen på 1,5 timmes barnpassning, tränade och duschade och avnjöt sedan en tur bland inredningsaffärerna (Indori, Vita Hem, Folkhemmet mfl).

Väl hemma blev det påskäggsletning för de små, ihopfixad påskmiddag för familjen och slapp i soffan. Eftersom jag inte lärt mig hur jag för över bilder från min mans digitalkamera (modell värre och krångligare) så blir det ett inlägg från Hemnet istället för påskinspiration. Men jag lovar ni blir inte besvikna. Ett hus i Hemavan verkar plötsligt så mer lockande än jag någonsin kunde tänka mig. Designat avThomas Sandell och Johan Paj finns nu detta hus till Salu av Skeppsholmen. Vet inte om det är lugnet, vidderna, skidåkningen eller inredningen som lockar mest men en förkärlek till fjällen har jag allt. Passa gärna på och gå in och kika mer för det är otroligt fina bilder och det ger en hel del inspiration.

Fortsatt trevlig påsk! PS Någon som vet vart mattan kommer ifrån? Tar tacksamt emot tips.

skeppsh.jpg

skeppsholmen-hemavan.jpg

allrum-hemavan.jpg

badrum-skeppsholmen-hemavan.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 thoughts on “Veckans guldkorn”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *