Vårt vita Vedum kök

Då har vi gjort en första skiss på vårt Vedum kök. Jag har dock bett om en korrigering för att se hur det skulle se ut att ha ett glasskåp hela vägen ned till bänken och i så fall ta bort ett skåp vid väggen där kyl och frys är placerade.  Annars har vi satt kökshon centrerat i mitten framför fönstret på gaveln. Vi har lagt in vinhylla i mitten av köksön så att vi får plats för vinflaskor.Vi har också valt lister högst upp som avslutning.  Köksfläkt är en typbild och inget vi har valt ännu. Luckorna vi valde är Vedums nyhet Alice som går i den stil vi önskar. När vi pratade med vår köksritare på Vedum så bekräftade han att just den modellen var väldigt populär och att den lantliga stilen ökat enormt på sistone.

VEDUM Kök

 

Vedums kök Alice

Vedum Alice

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Vårt vita Vedum kök”

  • Hej!

    Vilket fint kök! Luckorna påminner om de som vi valde till vårt sommarhus på Gotland! Studerade din skiss och tycker att skåpen mellan fönstren hänger lite löst. Har du provat rita in öppna hyllor i stället. Det var bara en liten tanke.

    mvh Helena

  • Tack Helena, problemet är att vi nog behöver skåputrymmet för glas mm. Tänkte ha öppna hyllor på väggen där spisen är. Den är mkt längre än den ser ut i verkligheten och där tog vi bort skåpen för att få lite luft. Vore kul att se ditt kök på Gotland 🙂 Hälsningar Johanna Missfixtrix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *