Vårkänsla i köket!

Ja visst börjar man bli sugen på pasteller, prickar, mönster och färg efter en lång och deprimerande vinter. Mörker, mörker och nu äntligen lite ljus.  Själv är jag på jakt efter röda tröjor/skjortor/blusar. Allt för att få upp humöret och känna av att våren och sommaren är på antågande. UNDERBART!

Så vad tar man fram när det börjar bli VÅR i luften. Karaffer med saft, glas med oboj och kanske ett fat med underbart hemlagade (doftande) kanelbullar. Allt nedan från ELSASHEM

elsashem1.jpg

elsashem2.jpg

1102ll.jpg

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Vårkänsla i köket!”

  • Elsas Hem har så mycket fint 🙂

    Tack för din kommentar hos mig. Jag är inte sånt där freak så jag inte klarar av dotterns grejer. Visst SKULLE jag vilja pynta hennes rum som JAG vill ha det, men hur kul är det för henne liksom, hon måste också få bestämma 🙂

  • Visst är det svårt…. Man vill ju gärna vara där och pilla men mina är så små så jag har rätt stort inflytande. När vi skulle måla en fondvägg i 4åringens rum visade jag på 4 färger (mina val) och han fick ta det slutliga beslutet. Ha det gott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *