Vårgårdahuset är vårt!

Världens längsta dag är nu klar! Jag vaknade kl 06:00 och sen sjöng hela gänget för Rasmus  som fyllde 1 år idag. Efter det följde den vanliga morgonlogistiken med 3 barn samt paketöppning, följt av ett byggsamråd  kl 9:00 innan det var dags för slutbesiktning kl 13:45. Vi hade kanske en av Sveriges noggrannaste besiktningsmän vilket vi får vara oerhört glada och tacksamma över. Saker som jag aldrig skulle ha upptäckts noterades i blocket och vi gick igenom rum för rum. Det var väl egentligen 3 större missar som upptäcktes och som måste åtgärdas. Resten var skruvar som skulle skruvas i, målning som ska bättras eller handtag som ska bytas. När det gäller trappen får vi ett nytt räcke och stolpar. Tack Vårgårdahus. Men känslan av att få nycklarna är obeskrivlig. Äntligen! Att vi behöver montera trappskydd som första åtgärd är en annan sak vi upptäckte efter att vi jagat oss tokiga efter Rasmus i huset.  Men nu är vi galet trötta och jag tror det har lite med hela dagen som helhet men också känslan av att äntligen vara i mål. Nu återstår några dagar av kaos innan vi förhoppningsvis är på plats. Imorgon hårdvaxoljas golvet och sen städar vi av och påbörjar flytten från lilla till stora huset. PS! Imorgon kl 18:30 är det Joy på Barnkanalen! Felix spelar Otto. Klicka på more nedan  för massor med bilder.

Badrum 1 huset missfixtrix

Vårt badrum på övre plan. Målarkladd i taket annars allt okej

.

Hall huset

Hallen – några fogar som ska fixas

nycklar huset

Nycklarna !!!

Rasmus huset

Rasmus inspekterar öppna spisen

Besiktning huset

Bärryggsäck var guld när man skulle inspektera alla skrymslen och vrår

Thomas huset

En trött Thomas njuter av att vara i mål

Rasmus 1 år

Musikpresenten var toppen tyckte Rasmus 

Rasmus 1Fika mellan mötena- Glass på födelsedagen och äta alldeles själv!

20140320-075329.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


10 thoughts on “Vårgårdahuset är vårt!”

 • Äntligen!! Förstår att ni haft det jäktigt idag!!! Och födelsedag att ombesörja på samma dag, båda lika viktiga. Klart luften går ur en. Precis den beskrivningen jag hade den dagen 🙂 men nu är den biten över. Nästa tillfälle blir när lasset är inne i huset.
  Njut nu av att ni kommit i mål med bygget.
  Sköt om er och stressa inte för mkt nu.

 • Så skönt att det är klart! Nu återstår det roliga, även om det är mycket stök och bök längs med den vägen också 😉

  Grattis till nya huset!

 • Tack allihop. Ja det ska bli jätteskönt att flytta in även om vi känner oss helt slut nu. Nu hoppas jag bara lukten från oljningen ska försvinna så att vi kan andas på lördag när vi flyttar in. /Johanna

 • Gud va härligt att vara i mål!!! Grattis:) jag längtar som en tok tills det är våran tur, synn att det är så mycket som kan gå fel på vägen dit! Man blir lire nojig;)

  Nu ser jag fram emot fina bilder på ert nya hus! Njut 🙂

 • Grattis Johanna äntligen är huset ert! Det ser fantastiskt ut. Ser ut som ni har mycket och bra förvaring i köket. Vi tittade också på den fläkten men det blev en annan till slut. Lycka till med inflytt nu och trevlig helg! /Jennie

 • Hej,

  Vi funderar på att anlita Rejälbygg till vårt husbygge. Undrar hur ni upplever företaget och deras arbete. Du får gärna mejla om det passar bättre.

  Hälsningar // Remco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *