Vår och utemöbler?

Det här är ju en ren chansning för jag har ingen aning om det är vår eller inte.  Eftersom jag njuter av sol (hoppas) och skidåkning så var jag ju tvungen att lägga in lite artiklar i förväg. Så min förhoppning är att det är vår och att solen skiner och att allt ni tänker på är vad ska jag ha på altanen i sommar! Visst är det underbart att jag kommer med svaret.Det första är en underbar möbel som hela familjen/paret/den själviska kan krypa upp i och bara njuta av en god bok. Det andra är en matta för utomhusbruk! Kanske piggar upp den tråkiga balkongen i hyreslägenheten?

homeinharmonyse.jpg

Homeinharmony

wwwflorcom-utegolv.jpg

Flor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Vår och utemöbler?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *