Vår, handelsträdgård och underbara Notholmen…

Ibland hinner man inte med att uppdatera denna underbara blogg men jag hoppas ni inte ger upp mig för det. För mkt jobb, för lite tid och underbar sol är väl sammanfattningen.

På gångavstånd från vårt hus ligger underbara Tyresö slott och Notholmen. Där spenderar vi en hel del tid och pengar på sommaren då vi gärna besöker den underbara parken och det superba fiket.  Förra helgen var inget undantag och vädret gjorde ju sitt till för att lunchen skulle smaka ändå bättre. Brevid Tyresö Slott ligger en underbar handelsträdgård som utökar sitt sortiment för varje år. Förutom att det är jätteroligt att gå omkring och titta så är de alltid hjälpsamma att sätta ihop lösningar när man behöver hjälp. Vi har fått hjälp både med slänter, vass och annat.  I helgen köpte vi 3 underbart stora betongkrukor. och dessa fyllde vi med ???? (Vet att det var en hassel, fetknopp och massa annat intressant som växer upp till sommaren). 

img_68862.JPG

 img_68892.JPGimg_68842.JPG

Bild: Missfixtrix

PS! Idag är det Earth Day. Gör något gott för miljön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


7 thoughts on “Vår, handelsträdgård och underbara Notholmen…”

 • jag vill ha nya betongkrukor & fina blommor till vår trädgård!!! Hm, gärna fyrkantiga – hittar inte nånstans – gillar era pxå – fast de é runda 😉
  Första besöket här – Nu ska jag snoka runt lite här inne – gillar din blogg, kommer gärna tebax …
  PiM

 • Tack för besöket på min sida. Kul att komma hit och se dina fantastiska betongkrukor. De ser kolossala ut! Hoppas det går bra med odlandet.

 • Hej! Så kul att du hittade till mig! Har spanat in din blogg lite – så mycket fint! Behöver komma tillbaka, känner jag. Jaghar lånat en bok om att gjuta betonggrejer till trädgården, fick lite skjuts när jag såg dina fina bilder.

 • Hej!
  Kul att du tittade in hos mig och dessutom lämnade spår efter dig!! Alltid trevligt!
  Vilken fin blogg DU har! Ser mycket fint som jag gillar. Blev bla mycket avis på ert fina överkast…Har suktat efter ett precis likadant läääänge!
  Vi lär höras igen!
  Kram Camilla

 • Vilka härliga bilder!
  Och tack för tipset, där har jag aldrig varit, men det verkar vara värt ett besök.
  Ha en trevlig helg!
  /anna.a/dromhem.blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *