Vackra väggar!

Eftersom det här året ska vara positivt så ska vi absolut stötta alla nya satsningar på inredning. Fick ett pressmeddelande från Vackra Väggar som har massor av härligt till väggarna. 

Här hittar du ett noggrant utvalt sortiment från internationella och svenska leverantörer. Som exempel kan nämnas fina krokar från Bombay Duck. Namnskyltar och symboler från Mia Muuri. Speglar och ramar från Ian Snow, som arbetar med rättvisehandel och återvunnet material. Anslagstavlor från Boobypin, designade av den kände illustratören Jeffrey Fuvimari som b la illustrerat Madonnas barnböcker. Ramar från Silly och Pakhuis Oost.

Så här kommer lite inspirerande bilder från Vackra Väggar!

w_lpsvart_apvd022

För LP skivorna

w_recycledpaper_pf126

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ram av återvunnet material ligger helt rätt i tiden!

w_catenkitsvart_v134

w_vimplar_611fl

Härliga väggdekorationer att klistra upp på väggen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 thoughts on “Vackra väggar!”

  • Jag var in och tittade och det fanns mycket där som var lockande! Tack för tipset!
    Jag har gjort din utmaning nu, ligger på min blogg.
    Ha en bra dag!

  • Hej, och tack för utmaningen!!! Jag har tyvärr en massa dumma ovanor, alldeles för många för att avslöja… så jag hoppar över den (brukar inte anta utmaningar), men känner mig hedrad att du tänkte på mig. Jag gillar din blogg väldigt mycket och har ju länkat till dig från Barnrumsidéer.

    Kram från Kristin

  • Kul! Gillar verkligen facken för LP-skivorna. Det finns ju hur mycket coola gamla skivkonvolut som helst. Konvolut – det var ett ord det var länge sedan jag tänkte på. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *