Utvalda Designfavoriter

Det är kul med folk som vågar. Vågar utmana sig själva, vågar prova sina vingar och framförallt vågar ta steget som ingen annan gör. Det kan vara allt från att byta jobb, börja plugga till att våga förverkliga sina ideér och tro på sig själv.

Därför är dagens inlägg extra roligt då det enbart handlar om folk som vågat satsa på det som de tror på mest. Sina egna ideér.

Designista bjuder på ung och unik design.  Så här skriver de själva: “En fashionista är galen i mode, vi älskar design. Speciellt design som är humoristisk och smart. Här på hemsidan har vi valt ut formgivare och produkter som vi tycker att fler personer borde upptäcka och få glädje av. ”

Designista hittade jag följande inspirerande designsaker.

Kakformar

De här muffinsformarna gjorde mig så otroligt glad! Små muffinsformade askar som passar bra till att ha socker eller andra småsaker i. Askarna är handgjorda i lackarbete.

tyg barn

Ett fantastiskt roligt tyg som jag vet att min son skulle älska. Drömmen om stora lyftkranar finns väl kvar även hos stora pojkar.

Barnmöbler

Smarta barnmöbler som du monterar ihop som ett 3D pussel. Ett set innehåller gungstol, bord och en liten hylla, allt i tåligt MD

ballong lampa

Japanska Kyouei Design har på ett smart sätt förvandlat en ballong till en liten lampa. Passar perfekt på ställen där man ibland bara vill ha lite ljus, som t.ex. badrum (På bilden är det väldigt många ballonglampor 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 thoughts on “Utvalda Designfavoriter”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *