Utemöbler till vår altan/porch

I ett inlägg som jag skrev för en tid sedan som ni hittar här, pratade jag om en härlig porch swing. Osäker om det blir en sådan eftersom vi behöver ett matbord samt kanske 2 vilstolar därute. Det får liksom inte plats med så mkt mer. Den är inte så jättestor och vi vill inte gärna övermöblera den. Men frågan är vad vi ska prioritera för möbler. Ett bord är självklart eftersom tanken är att kunna njuta av sena middagar även när det regnar ute. Det är en jättehärlig utsikt från altan och det ser vi fram emot i sommar. Men visst vore det häftigt med en “swing”. Dessutom av en svensk tillverkare kanske. Henrysnickare.

Porch swing new england Porch swing

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 thoughts on “Utemöbler till vår altan/porch”

  • Oh, ja. En porch swing är ett måste på en riktig porch! Jag hade satsat på en sådan under tak och ställt vilstolarna någonstans utanför verandan i solen, med ett parasoll bredvid om man behöver skugga.

  • Jag röstar också får en gunga, känns som helt klart rätt ställe för det. Och så mysigt att sitta där och ta det lugnt 🙂 har ni kvällssolen på verandan?

  • Är nog mysigt att ha en gunga! Men förstår att det är svårt att veta vad man ska prioritera. Vad är det för golv i porchen, är det trä eller gjuten grund?

  • Ja en gunga vore väl mysigt. Dessvärre ingen kvällssol på den verandan. Det var havsutsikten som avgjorde att vi la den åt det hållet. Men det får väl sättas upp några värmare och sen kan vi sitta där även kvällstid när det är svalt.
    Det är trägolv Caroline.
    /Johanna

  • Jösses vad du skriver. Har missat detta inlägg.Gunga är fint men jag förstår konkurrensen. Ska det få plats bord och stolar skulle jag ta det först. Det är ju viktigare. Men är det bara vilstolar skulle jag välja gunga. Den kan ju placeras så man ser utåt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *