Utemöbler på porchen / altanen

Nu är altanen städad och utemöblerna är på plats. Nytt för i år är att vi har plats på båda sidorna av porchen. Tillfälligt så har jag ställt dit våra ikeastolar som vi har haft vid poolen. Skönt att förråden är på plats så att vi kan njuta av vår porch / altan. Det som inte syns från den här bilden är att vi i år faktiskt fått ännu bättre havsutsikt. Det har både avverkats träd och fallit träd som gör att havet syns riktigt bra från vårt hus nu. Gräsmattan väntar på att ta fart och antagligen även på att få lite hjälp i form av gödsel. Poolen ska öppnas och städas och sen är sommaren välkommen. Utemöblerna är från Mio.

porch utemöbler

Våra Miomöbler

På Tyresö handelsträdgård handlar vi både blommor och gräsfrön. Gräsfrön till jorden runt vår friggebod och förråd

Den här sidan av porchen / altanen var tidigare full med saker som nu har hittat sin plats i förrådet. Så här fick dessa stolar stå tills vi hittar något nytt att ställa där.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 thoughts on “Utemöbler på porchen / altanen”

  • Förvaring förvaring! Skönt när det är på plats så ni får bre ut er. Vi är inte helt klar än med friggan. Tycker man bara flyttar runt sakerna.

  • Hej, jag har letat som en tok efter utemöblernq från Ikea! Det är inte möjligtvis så att du har kvar dem och vill sälja dom? Bor du i Stockholmstrakten och vill sälja dom så skicka ett sms till mig MVh Tina

  • Hej Tina, konstigt att de inte är kvar på IKEA. Men kolla blocket för det lär ju finnas ett gäng som kan köpas där. Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *