Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/missfixtrix/apps/missfixtrix/public/wp-includes/post-template.php on line 284

Utekök

Vi har haft turen att få världens trevligaste grannar. Det är alltid inspirerande att se vilka projekt de håller på med och diskutera olika lösningar eftersom vi bor på samma plats och har samma förutsättningar för våra hus. Vårat sommarprojekt är ett något mindre förråd och en utedusch, men de håller just nu på med ett härligt utekök. Det fick mig inspirerad att bjuda på lite bilder på härliga utekök. Jag får återkomma med bilder från deras när det står färdigt. Det sista uteköket som ligger en trapp ned kommer från ett reportage i Hus & Hem.

Utekök

 

 

 

utekök2

 

hus och hem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 thoughts on “Utekök”

  • Hej!

    Jag måste fråga vart du har fått den mellersta bilden ifrån? Blev så förvånad då det är mitt utekök. Blev så snopen och väldigt nyfiken på vårt du hittade bilden?.

    Hälsningar Anna

  • Hej Anna, fint utekök- Kan ta bort bilden om du vill men tror att det är vanligt google sök/ pinterest / blogg som jag hittat den. Återkom om du vill att jag tar bort. Men jättefint !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *