Underbara dagar på Gotland

Höstlovet firades på Gotland och vi bodde för första gången i vårt nya fina hus.  Nu har köksbordet som min man byggt kommit på plats, de fina ekdörrarna är uppe och vi börjar så smått möblera huset. Det är underbart avskalat och enkelt och jag uppskattar verkligen alla detaljval som vi gjort. Att komma hem till vårt “vanliga” hus var inte lika roligt och nu har jag en stor lust att rensa hela huset från allt onödigt som vi har liggandes.

Hyvlad kalksten från Slite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 thoughts on “Underbara dagar på Gotland”

  • Det blir ett härligt gotlandshus att trivas i. Har du möjligtvis en ritning att dela med dig. Vi är i planeringsstadiet och all inspiration är välkommen.

  • Det har jag någonstans.. Jag letar och återkommer. Det är Birger Andersson som är arkitekt och vi hittade ett hus som han gjort där vi gjorde en del förändringar. Men jag återkommer

  • Hälsa Thomas att han har gjort ett bra jobb med bordet! Han kan vänta sig ett samtal från Linus när det blir dags för oss (om sisådär 100 år).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *