Underbara annorlunda hus!

Mitt tema “Hemnets guldkorn” har tenderat till att hamna i Stockholm. Eftersom min man är från Gotland och min äldsta son är därifrån så är det ju rätt passande med ett hus från Sveriges vackraste stad. För några år sedan kom jag och min man över ett underbart gårdshus vid Odenplan. Det gamla 1800-tals huset förvandlades från snickarverkstad till ett underbart hus mitt i Stockholms innerstad. Med grönskande gård var det en helt underbar plats. Tyvärr räckte kvm inte till och vi flyttade ifrån det lilla huset när sonen föddes. Kanske är det därför jag blir knäsvag när jag såg detta objekt som säljs av Skeppsholmen.

visby.jpg

visby1.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *