Artwood om jag fick välja & Trademax om plånboken väljer

Som bekant ska vi ju byta ut en hel del möbler och en sak som står på tur är matbordet med stolar. Jag är lite ambivalent om jag vill ha klädda klassiska stolar eller tuffa industristolar. Det är tur att det inte står överst på listan med saker att köpa eftersom det finns lite annat smått och gott som går före inköp av matbord. Hoppas snart på en trissvinst eller liknande så att man inte behöver fundera eller vänta på att göra inköp. Eftersom maken är duktig snickare så funderar han på att göra matbordet själv och då är ju frågan i vilken stil vi vill ha bordet. Jag gillar Artwoods matsalsbord men även de mer lantliga som jag har bloggat om förut. Bjuder på några sköna bilder från Artwood och sen även några stolar från Trademax . Hade jag bara råd skulle väldigt mycket av möblerna komma från just Artwood.

Nedan ser ni 2 fantastiska miljöer från just Artwood. De har verkligen lyckats skapa inspirerande rum i sina kataloger vilket så klart gör att man vill köpa just deras produkter. Bra jobbat!

Artwood casual

artwood matsalsmiljö

 Trademax stol

En tygstol från Trademax

Tuva matstol vintage

 

En skinnstol från Trademax

Matsalsstol trademaxEn Rottingstol från Trademax

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 thoughts on “Artwood om jag fick välja & Trademax om plånboken väljer”

  • Leeeer! Precis dessa två jag tittat på, rottingen och tuva med tyg, fniss.
    När vi köpte stolar från trademax så fanns inte tuva i mörkare toner så det gick bort med tanke på fettfläckar och kladd från glada barn, det får vänta helt enkelt. Det blev 6 stolar i rotting som den på bild. Tunga och mysiga att sitta i. Jätte höga mysiga ryggstöd. Dynan är vändbar och tvättbar. Till det tar vi vårt gamla matbord som vi kommer göra om, jag får slipa och lacka 😉

  • Ha, ha Caroline… Vi letar samma saker vi kanske kan få paketpris:) Har inte sett bilder på dina stolar tror jag. Upp på bloggen med dem/J

  • SÅ snyggt! Artwood-tolarna e jag nog mest sugen på… Såg att de fanns på Confident Living. Shoppingläge? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *