Trä, trä, trä och en härlig kudde

OS äter just nu upp min tid och även vårt hus som har fått lite barnsjukdomar så här vid 5 års åldern. Läckage från takfönstret innebar stege, klättring och skottning igår. Dessutom strulade dörren vid stängning. Det är ju en aning tufft att hålla fönstren snöfria när det snöat i stort sett varje dag under en vecka och det ligger ett tjockt härligt täcke på taket. Men för er med hus kan jag varmt rekommendera att ta hand om ert tak då en försäkring inte täcker en ev. skada orsakad av utebliven skottning på taket.

Eftersom sömn är eftersatt just nu så bjuder jag på lite härliga gavlar till sovrummet. Inspiration är hämtad från Remodelista. Nu lägger jag mig på kudden och njuter av OS igen. Sköt om er

svart trägavel svenskt hotell

svarta plankor sovrum

vita plankor sänggavel sovrum

fjäll sovrum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *