Tillfälligt boende under husbygget

Det var länge ångest över vart vi skulle ta vägen under tiden vi ska bygga vårt hus. Det ordnar sig sa min man medan jag sprang runt och tapetserade hela området med lappar om önskan att få hyra hus. Det gav några napp men inget som kändes roligare än att hyra byggbodar. Jag tittade på villavagnar, kontaktade företag för att sätta upp byggbod osv. Men det ordnade sig precis som min man sa. Nu bor vi några hundra meter ifrån där vi tidigare bodde och barnen har nära till skolan. Vi bor härligt lyxigt fram till årsskiftet innan vi flyttar in i deras gästhus eftersom de då kommer tillbaka. Men just nu går det ingen nöd på oss. Efter nyår blir det dessvärre inga middagar hemma hos oss för då trängs vi ihop på en liten yta.

IMG_3637 Screen Shot 2013-09-07 at 9.23.46 PM

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 thoughts on “Tillfälligt boende under husbygget”

  • Ja jag känner det redan nu… Lite mer pengar till bygget så gräver vi en grop för en pool också:)

  • så där jag! Njut nu och fyll på boendekontot. För oss har det ändå gått bra med 4 pers i 36 kvm 😉 Man vänjer sig fort och ingen behöver någonsin känna sig ensam. Sen är det lite skönt att ha paus från städning, nu tar det ca 1 timma så är det klart! Elräkningen på 110 kr är också välkommen 🙂 Så kan vi spara till något annat fint under byggtiden…..
    Ha det bäst!

  • Härligt att höra:) Vi flyttar ju in på 40 kvm (5 pers) i januari så då får vi uppleva det ni upplever. Jag är imponerad att ni hittade bodar att bo i. Det var vår plan men jag hittade aldrig några schyssta:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *