Tiden bara rinner iväg…

och egentligen har jag inte alls tid med denna blogg längre. Men ibland är saker för roliga…. Jag hoppas och tror att jag någon dag ska kunna bläddra igenom denna blogg och välja ut alla underbara ting och överföra dem till vårt nya boende som vi bygger vid havet. Ska jag vakna nu?

Denna vecka har jag besökt nyöppnade MIO på Sveavägen som hade en hel del erbjudanden….Eftersom äldsta killen på 5-år börjar ha behov av både större säng och skrivbord så tog jag mig en tur på barnavdelningen. Jag har fastnat för en säng med antingen förvaring eller extrabädd under. Frågan är vad som är bäst?

PS! Vinn ett snöäventyr för hela familjen i Sälen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Tiden bara rinner iväg…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *