Teknik i “Trend och Design” fokus!

Nu är jag ute på rejält djupt vatten. För det här är inget jag direkt behärskar.  Men min chef (manlig) tipsade om en otroligt snygg katalog från Samsung som jag direkt kände att jag ville dela med mig av. Jag är inte ett dugg teknikintresserad och det enda viktiga är snyggt, sladdlöst och funktionellt. Sen har ju min kära make helt andra prioriteringar men just nu lever vi rätt tekniklöst eftersom hela anläggningen pajade för ett tag sedan och vi nöjt oss med en DVD spelare från ICA maxi. Ni hör ju hur illa ställt det är.

Hur som helst så har Samsung fantastiska inredningsmiljöer där de visar upp sina plattskärmar, stereos mm. Katalogen på nätet är dessutom lite mer av en upplevelse då bilderna på tv´n visar riktiga filmer mm. Så nu är även jag teknikintresserad eftersom de lyft in tekniken i sitt rätta element.  Kolla in!

samsung.JPG

samsung-2.JPG

Foto: Samsung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 thoughts on “Teknik i “Trend och Design” fokus!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *