Tapetsera barnrummet

Nu händer det saker med bygget. Det lilla huset som stod på tomten är nedrivet och på torsdag kommer de för att sätta igång med schakt och markarbete. Jag lovar att dela med mig av bilder så att ni också kan hänga med på resan mot vårt drömhus.  Idag har jag valt att dela med mig av barntapeter. Jag tycker det finns fantastiskt många fina barntapeter på marknaden och det är kul att se att utbudet är så stort. Oavsett vilken stil man gillar så kan man hitta något som passar. Jag har väl insett att just tapetsering är något som får vänta eftersom huset bör “sätta” sig innan man tapetserar. Vilken är er favorittapet?

Boråstapeter lileby

 

Boråstapeter Lilleby

Drakhimlen syster lycklig

 

 

Drakhimlen Syster Lycklig

Sandberg engla och elliot

 

Sandbergs Engla och Elliot

Tapeten anders sandberg

Tapeten Anders Sandbergs

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *