Ta in naturen!

Jag vill börja med att tacka Mia. Du fick mig att just göra det jag inte gjorde nämligen att orka skriva ett inlägg till. Det är jätteuppskattat med kommentarer för oavsett om man ser på statistiken att bloggen är uppskattad så är det alltid roligt att få höra det också. Just nu är det som vanligt mycket på jobbet, jag pluggar på distans och på toppen av det så har jag också valt att dra igång en liten satsning på en produktidé som jag har. Så tiden, orken och kraften kanske inte alltid räcker till.

Jag tycker de här bilderna är underbara. Det är möbler som i sin enkelhet blir fantastiska. En sänggavel av björk, av gamla brädor eller ett stort härligt utebord. Ja vad har ni som ni kan göra om? Bilderna är tagna från skaparen Greg Hatton.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Ta in naturen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *