Svart som natten i Uppsala

På Vasagatan i Uppsala säljer just nu ESNY några riktigt härliga lägenheter. Jag fastnar dock mest för vad jag tror är trapphuset till dessa våningar. Svart som natten är ledordet för designen men det är smakfullt och framförallt stilfullt. Ibland behövs det inte så mycket för att det ska kännas exklusivt. Vasahusetvindar är platsen du kan spana in om du är sugen på att läsa mer.

svart-inredning

Stilfullt i svart och med häftig konst på väggarna. Gillar även tavlorna som skapar en spännande mystik.

5542755

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Svart som natten i Uppsala”

  • Aha, det är därför det byggs där. Huset ligger para ett stenkast från mitt jobb och ett par stenkast från vart vi bor. Huset är ett mycket känt landmärke i Uppsala främst p.g.a. av sin blåa färg, sin detaljrika fasad och sitt läge precis invid Vasaparken som är en otroligt populär park (framförallt bland barnfamiljer) i Uppsala…lägenheterna lär dock säljas till studenter som har många av universitetslokalerna alldeles runt hörnet.

  • Åååh, så snyggt! Jag önskar verkligen att jag hade modet att göra något liknande här hemma, men jag tror inte att jag vågar… Tryggare med vitt, liksom. *fegis* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *