Svart Smeg i köket?

Är så lycklig att vi inte ska fira jul i Stockholm. Idag har det ösregnat och det har varit riktigt deprimerande. Vi har ägnat dagen åt att packa och förbereda bilen för att tidigt imorgon åka upp till Sälen. Vår packline kommer innehålla mer julklappar än skidor eftersom all utrustning finns däruppe redan. Annars är bilen fullproppad med framförallt Rasmus tillbehör. Vagn, åkpåsar, stol mm. Vi tänkte lägga en beställning på alla varor vi ska köpa ut och jag behöver lite hjälp. Vad tror ni om en svart Smeg i vårt vita kök? Våra bänkskivor är svarta så det hämtas hem där. Gillar utseendet och tycker om när den inte ser ut som alla andra. Hade gärna haft både kyl och spis från Smeg men det får bli längre fram. Nu kör vi praktiskt med stor kyl och frys.

Smeg colonialSmeg Colonial 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Svart Smeg i köket?”

  • 10 dagars semester försvann lika fort som snön på campingen i Sälen sen sist vi var uppe, typ… Men oj så skönt det har varit. Bloggen blev helt glömt vilket kanske var lite tråkigt. Men vem har tid och sitta framför datorn när det finns så mycket annat skoj man kan göra!Påskhelgen var toppen som ni kanske sett sedan tidigare bilder. Dessvärre höll inte vädret i sig till veckan som kom. Det blev riktigt grått och trist, regna på nätterna och snön blev riktigt trög. Inge skoj. Varje dag när vi med hopp om fint väder titta på väderkartan framöver åkte mungiporna ner i backen. Solen som skulle komma på onsdagen, blev torsdag som sen blev fredag. Nej, vi bestämde att såhör kan vi inte ha det och åkte därför hem på onsdagen. Det var med gråten i halsen vi packa ihop och satte oss i bilen hem…Usch, jag var inte alls klar med Sälen! Jag ville åka skidor!Men varför sitta och trycka i en husvagn och vänta på nåt som kanske inte ens kommer. Dumma solen…När vi väl kom hem och klev innanför dörren så kändes det ganska skönt att vara hemma. Visst det blev ett snörpligt slut, men men… Härligt ändå med några dagar utan några som helst planer och bara ta dan som den kommer. Speciellt när vi dagen efter sen fick ett sms från Janne och Cahrina:Vilken tur att ni åkte hem. Här har det ösregnat hela dagen…Istället har vi njutit av ledigheten och vårsolen, dock väldigt kallt till och från, i Stockholms stad. Lekt med Hollban, lagat mysmiddag, tagit ett par öl, lunchat på Ett rum och kök , grillat hamburgare hemma hos Marinella Marie och 76:an Backlund, hoppat studsmatta, blivit berusade, dansat bugg, brottats, ätit bakispizza, lekt med Kooch , läst, promenerat, shoppat, städat och framför allt slappat i allmänhet… Semester helt enkelt.

  • Hej vet inte om denna har motor eller ej på taket men den är snygg.
    Vi valde iaf en med motor på taket av en lite kraftigare sort just för att vi är så trötta på halvdåliga fläktar som inte suger upp mat os som den ska eller som låter så mkt att man inte hör vad andra i rummet säger när den är på.
    Ha en fin helg i fjällen.
    Caroline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *