Surf i Snowdonia är som en skidsemester i alperna

Jag har åkt skidor sen jag var 2 år gammal och har helt ärligt tröttnat på att ge mig ut för skidbackarna. Ska dock sägas att det var oerhört länge sedan jag var i alperna och åkte “riktig” skidåkning så möjligen kan jag få tillbaka skidglädjen när jag har lite roligare förhållanden framför mig. Men efter år av träning och tävling så är det mer längdåkning som lockar när jag är i fjällvärlden. Men jag inser att surf är lika roligt som skidor en gång var. Det är en fantastisk känsla att känna att man lyckas ta vågen i rätt ögonblick om så bara för några sekunder ibland. Lika läskigt som det är att hamna under den och snurras runt i några sekunder lika snabbt glömmer man det och vill upp igen. Att dessutom få uppleva allt detta med sin familj är riktigt kul. Att se grabbarna kämpa för att komma upp och lyckan i deras ansikte när de lyckas. Det är de aktiva resorna eller där det varit strapatser av något slag som ger mig starkaste minnena. Jag ser fram emot nästa resa och nästa utmaning.

Tim ramlarTim testar Intermediate 1 (nivån över nybörjare). Står upp i någon sekund innan han faller.

Johanna och Johan surf 2

Brorsan som är proffs kör på avancerad längst in och jag i grönt surfar på Intermediate 2. Inte riktigt samma hållning 🙂 Tim och Felix 2

Tim och Felix surfar in mot land. Sista dagen i Wales

zipworld wales

I Zipworld tree tops hade alla barn superkul. Även Rasmus sprang runt i 2 timmarsurf snowdonia 2

Då var sista surfpasset avklarat. surf snowdonia

Felix och de stora kidsen testade äventyrsbana medan föräldrarna åt lunch

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *