Status på renoveringen i Visby

Nu har vi varit på Gotland sen några dagar före nyår. Vi har bott i vårt sommarhus i några veckor och den senaste veckan så har vi bott i Visby i en gästlägenhet. Det har varit lyxigt att känna av hur verkligheten snart kommer att bli. Med närhet till precis allt. Men än kan vi inte riktigt njuta eftersom huset fortfarande inte är klart och köket ska hamna på plats och även badrummet. Nu vill vi bara komma på plats och börja känna att vi har ett hem på riktigt. Vi har ju faktiskt varit utan “hem” sen den 17:e december då vi lämnade Tyresö.  Det som återstår nu är att köket ska bli helt klart, bänkskiva i kalksten ska på plats, badrummet ska fogas, få dusch, toalett osv. S

Köket får svarta knoppar och handtag från beslagdesign. GIllar den lite ruffa ytan och tror att den kommer att passa bra till vårt rätt så mörka kök.

Helix, Beslagdesign

När jag såg Helix så upptäckte jag även att de har häftiga dörrhandtag i samma serie. Skulle verkligen vilja komplettera med dessa i huset.

Dörrhandtag i samma stil och knoppar där vi har valt den mattsvarta modellen.

Det finns en mängd knoppar och handtag att välja på. Eftersom vi har koppar i köket så kändes det som ett bra val att välja svart eftersom varken mässing eller alumnium går igen i övriga delar.

Min man har även satt upp fina lister i hela huset med fina skurklossar. Dock skulle jag gärna ha som nedan bild dvs att även dörren och dörrkarm gick i samma fina grå färg. Vi har ju valt olika nyanser av gråa lister nämligen. Men det får nog ske efter att vi flyttat in för jag orkar inte riktigt vänta längre. Nu vill vi komma in, cykla till skola och jobb och njuta av att ha allt på fem minuters avstånd.

Bildresultat för målad innerdörr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...