Star Wars hos Photowall

Ingen har väl undgått att Star Wars: The force Awakens kommer på bio den 16:e dec. Allra minst jag då mina dagar i stort sett bara bestått av Star Wars de senaste veckorna/månaderna. Jag kan inte påstå att jag är ett “fan” av den kalibern som många andra är. Dock har jag en familj bestående av killar som älskar allt med Star Wars. Biopremiären är bokad på Mall of Scandinavias  nya biograf tillsammans med alla kompisar och själv får jag ta hand om Rasmus. Photowall har nya produkter med tanke på filmen och jag gillar verkligen deras utbud. Snyggt och coolt även för en icke fanatiker. De har dessutom 10% rabatt på alla Star Wars produkter i December.

Photowall Star Wars

Snygg fototapet från Photowall

StarWars_EmpireStrikesBack_Canvas

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...