Star Wars hos Photowall

Ingen har väl undgått att Star Wars: The force Awakens kommer på bio den 16:e dec. Allra minst jag då mina dagar i stort sett bara bestått av Star Wars de senaste veckorna/månaderna. Jag kan inte påstå att jag är ett “fan” av den kalibern som många andra är. Dock har jag en familj bestående av killar som älskar allt med Star Wars. Biopremiären är bokad på Mall of Scandinavias  nya biograf tillsammans med alla kompisar och själv får jag ta hand om Rasmus. Photowall har nya produkter med tanke på filmen och jag gillar verkligen deras utbud. Snyggt och coolt även för en icke fanatiker. De har dessutom 10% rabatt på alla Star Wars produkter i December.

Photowall Star Wars

Snygg fototapet från Photowall

StarWars_EmpireStrikesBack_Canvas

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 thoughts on “Star Wars hos Photowall”

  • “Gilla” på den!

    Själv ska jag se filmen själv på bio i lugn och ro och njuta av varje minut (får se om maken får följa med, han är inte alls lika ivrig som jag…) .

    Sen ska jag fundera på om mina småkillar kan se den eller om de får vänta tills vi kan titta hemma och hoppa över väl valda avsnitt. De är kanske för små än, även om de är helgalna fanatiker, precis som sin mamma…. 😉

  • Ha ha… ja för min lön kommer från dem så det kan man väl säga. Men nej ingen sponsring gillar bara Photowalls grejor/Johanna

  • Coolt att du är sådan Star Wars fan. Ska bli spännande att höra vad ni “fans” tycker om filmen. /johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *