Sovrum och tapeter!

Att sova är något som jag tycker är alldeles för skönt.  Har ett behov av minst 9 timmars sömn vilket inte alltid uppnås. När vi köpte det här huset så var sovrummen inte de största. Något vi tyckte var trist eftersom vi i fantasin drömt om en “walk in closet” med stora ytor.

Det enda sättet att lösa problemet med fula garderober var att helt sonika bygga in ett litet fönster. Så på tavelväggen inne i garderoberna bor det ett litet fönster. Eller kanske en muckla som killarna säger (Pettson och Findus).

Hur som helst så blev det bra mycket bättre att ha en garderobsvägg än fula lösa garderober. Tapeten är Ralph Lauren, överkast och kuddar från Lexington och lampor är från IKEA. Garderoben är från Bauhaus.

Efter tapetsering och plankvägg återstår inköp av ett högt skåp för underkläder (tips tas tacksam emot!) och 2 nattduksbord! Varför tar projekten aldrig slut (Både inne och ute)?

img_6490.jpg

img_5067.jpg

Födelsedagsfirande i sängen är alltid mysigt. Här är Felix lycklig över sin nya Blixten!

img_6498.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 thoughts on “Sovrum och tapeter!”

  • hej, ni har ett superfint sovrum! vi håller precis på och fixar vårt och undrar vad för plank ni har köpt till väggarna och hur ni har satt upp dem?
    svara jätte gärna i ett mail till mej, tack så jätte mycket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *