Solglans, uteliv och ledighet!

Ibland behöver man fylla på förråden med energi och kraft och vad passar bättre än 4 dagars ledighet! Har fortfarande inte stakat ut planerna för helgen men den inleds absolut med lite vin och god mat imorgon följt av inbokat teaterbesök och barnkalas. Min snälla, söta, rara mor (ja hon läser min blogg) har som vanligt skämt bort mina små raringar med lite teaterbiljetter. Tillsammans med min bror och “storkusinen” ska vi ta oss an Globen och Nalle Puh Teater. Som en sann Disneyvän så kan jag inte tänka mig en bättre show en torsdagsförmiddag.

Annars fortsätter vi pyssla med det som finns utanför vårt hus. I helgen som gick fick ytterligare några plantor (vass i flera former) en bostad utanför vårt hus. I en liten fin stensättning som vi gjort planterades dessa och snart kommer elektrikern och sätter in ljus så att de belyses med spotljus kvällstid.

Lite inspiration för ert eget uterum kommer från Åhlens.

fagelbad_stor.jpg

Fågelbad med vackra stenar…

groda_stor.jpg

Trots grym grodfobi så kan jag inte låta bli att charmas av grodprinsen…

ahlens-rumsavd.jpg

Den perfekta rumsavdelaren för den lilla terassen eller balkongen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Solglans, uteliv och ledighet!”

  • Fina utesaker!!! Åh, så avis jag blev – teater! Här é urtrist, har så tråkigt, så jag blir GRÅ 🙂 Hoppas ni hade det mysigt // PiM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *