Snyggt i barnrummet!

Ni som följer mig (tack ni börjar bli rätt många) vet att jag ofta försöker hitta lite coolt till barnrummen. Mina små knoddar börjar bli lite för stora för söta saker men gillar däremot det lite tuffare. Barninredning är alltid spännande och det finns en mängd schyssta möbler, inredningsdetaljer att välja mellan. Jag kunde dock inte låta bli att visa dessa söta inredningsdetaljer från Barnvänligt. Kolla gärna in sidan för det finns en mängd härliga prylar till barnen.

Underbara namnskyltar och smarta miljövänliga kalasflaggor bjuder vi på här! Fördelen är att man slipper köpa de där fula plastiga varje gång någon fyller år.

barnvanligtnu

266e

Ha en riktigt bra kväll! Själv ska jag njuta av lite dans på tv och kanske lite slalom i Sthlmsbackarna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 thoughts on “Snyggt i barnrummet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *