SMEG & Trappa

Idag är det min jobbdag men maken var på bygget för att få larmet installerat. Byggarna är inte “superglada” över att ha oss där eftersom de vill bygga ifred men jag måste ärligen säga att det har undvikits säkert 10 saker pga att vi har varit där och de har kunnat fråga direkt. Det är omöjligt att ta många av de snabba puckar som kommer så här i slutskedet på telefon. Det har varit allt ifrån fogfärg, färgval, fundering kring köksfläktslösning, kakelplattor, vilket rum tapeter ska sitta i osv. Idag upptäckte vi dessvärre att vår kommod satt för högt pga att man monterat rören på fel höjd. Så där måste vi hitta en fungerande lösning. Vill inte gärna ha en superfin kommod hängandes när den ska stå på fötterna. Det spelar ingen roll hur många hus man bygger sådana här saker verkar alltid uppkomma dessvärre.  Kommoden är en Svedbergs Svea Ellipse från Hemvaruhuset.

Idag ska vår trappa monteras också. Jag hade trott att vi hade valt en helvit men vi hade ju helt uppenbart valt vit/ek. Det blir jättefint det också och jag blir bara glad när den sitter uppe. Man kommer inte ihåg alla val så här 1 år senare.

bild (15)Vår kommod som är monterad lite fel. Syns inte jättemycket här men den har lite luft mellan kakel och underrede.

SMEG FläktSMEG KA1VA är uppsatt i köket. 

TrappaVår trappa ska monteras av våra duktiga snickare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “SMEG & Trappa”

  • Åh typiskt med massa fel men det blir det alltid i byggen verkar det som. Hoppas det går att lösa med den fina badrumsmöbeln.
    Ja det drar sannerligen i hop sig för Er nu 🙂 SÅ spännande och kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *