Smarta saker för hemmet!

Fredag och äntligen ledigt igen. Denna helg är jag solokvist då grabbarna grus har flytt fältet och dragit till Gotland. Solokvist passar man på och ta några glas vin innan man kommer hem till huset, shoppar med mor, tränar på sats och ser fram emot att sova utan att bli väckt 😉

Ibland har jag svårt att uppskatta det jag har här och nu. Jag försöker ständigt bli bättre på det vilket är svårt för en rastlös själ som mig….. Men jag har just nu ett superroligt jobb, trevliga kollegor, underbar familj, bra boende…..Ska bara förstå att jag ska ta det lugnt och njuta lite samt vara tuff i förhandlingar : )

Ha en underbar Fredagskväll och helg!

Ge plats på väggen för gamla härliga vinylklassiker!

Mått 38*38 cm Designtorget

Märk Diskmaskinen så att det inte blir missförstånd!

Designtorget

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Smarta saker för hemmet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *