Smart på liten yta!

Så var denna underbara helg till ända. Det har varit fantastiskt med snö och härliga vinterlandskap. Smågrabbarna har åkt skidor på tomten och vi har fungerat som lift vilket gjort både barn och föräldrar trötta. Men kul var det och många “åk” blev det.

Jag gillar när man tänker till och hittar en blandning mellan både snyggt och funktionellt. Därför blir jag så glad när man ser stilrena soffor som dessutom kan fungera som gästsängar. Är man inte alltid i behov av detta? Sofforna är designade av Saba Italia. För fler bilder och inspiration kolla in sabaitalia !

Denna modell heter “nesting”

En perfekt dubbelsäng för gästerna som stannat kvar lite för länge 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 thoughts on “Smart på liten yta!”

  • Sv: Jag trodde inte att jag skulle behöva gå in på Hemnet något mer när vi köpte vår lägenhet i somras, men så lätt gick det ju inte! Följer fortfarande allt nytt som kommer ut, man vill ju inte missa någon inspiration 🙂

    Vi har tyvärr inte plats för någon bäddsoffa, så våra gäster får sova på en hög luftmadrass-säng, smidigt att gömma undan när dom har åkt! Annars var den på bilden praktisk…

  • Snygg soffa/säng! Kul att den blir just rund!
    Ett tips: Till min tavelvägg köpte jag billiga ramar på Clas Olsson och Gallerix. En del av mina motiv har jag tagit från nätet och skrivit ut. Enkelt och snabbt så slipper du vänta på din man 🙂
    Ha det gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *