Semestern börjar lida mot sitt slut…

Trist värre men så är livet. Efter 4 underbara veckor är nu helgen här och det börjar bli dags att summera dessa veckor som vi tillbringat mer eller mindre på resande fot. Göteborg, Västkusten, Stockholm, Gotland och sen Stockholm igen… Vi har faktiskt gjort den första semestern på 4 hjul. Vi hyrde en husbil både på västkusten och Gotland och har sedan bilat runt och sett Grebbestad, Lysekil, Smögen, Hunnebostrand, Fjällbacka mm. På Gotland blev det Fårö, Fårösund och så det mindre trevliga (överbefolkade) Tofta där svärföräldrarna har sitt sommarhus. Fricampat har vi gjort hela tiden och det har funkat helt fantastiskt.

Vaknade upp på Diger Huvud på Fårö och tog en kort promenad ner till havet för ett morgondopp, nästa dag stod vi högst upp vid en underbar strand och gjorde samma procedur där. Så betyget får bli mycket väl godkänt men då hade vi också tur med vädret och 2 mycket schyssta bilar.

På Fårösund har Pontus (by the sea) öppnat en krog som har en spännande arkitektur och en härlig meny. Tyvärr kan jag inte säga att lunchmenyn var mättande med 2 potatisar och 6 sillbitar (snyggt upplagt). Men miljön är väl värd att se. Möblerna kommer självfallet från G.A.D. Andra sevärda platser på Gotland är Furillen som också har ett unikt hotell med en fantastiskt miljö.

Foto: Fårösunds Fästning by Pontus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *