Semesterbakad och webfynd

Då var då plötsligt semestern slut och här sitter man lite lagom semesterbakad med röd näsa och hyfsat bruna armar och ben. Semestern har varit välbehövlig och underbar och Sverige har visat upp sig från sina bästa sidor. Gotländska smultronställen, god mat, alldeles för lite motion pga en envist jobbig förkylning och otroligt mkt härliga bad.

Har faktiskt knappt besökt en inredningsaffär med undantag för den obligatoriska shoppingturen i Visby där det inhandlades en ny härlig matta till vår hall. Väl hemma tömdes huset på onödiga prylar och luften kändes genast lättare att andas. Dessutom fick jag en ny härlig fönsterbräda tillverkad till mig efter att ha irriterat ihjäl mig på de tillverkade marmorskivorna utan charm.

Men sommaren avslutades med ett härligt beställt paket från webbutiken  Annah of Sweden. Äntligen fick jag min underbara tripod lampa.

tripod lampa

tripod lampa

Jag shoppade dock en vacker vit skärm i vår närmaste lampaffär och oj vad bra det blev.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Semesterbakad och webfynd”

  • Fy vad snabbt semester och sommar går! Här har det renat nästan 3 veckor av 4. så jag är inte jättenöjd med vädret om man säger så.
    Snygg lampa och från T.H.G… dom har mycket snyggt!

  • Underbar lampa!! Maste genast spana in den sidan…
    Fasiken Johanna! Jag visste direkt nar vi traffades att du forutom pa jobbet hade nagon dold talang – men hade ingen aning om att det var inredning och att du var sa HAR bra!! 😉 Grattis!!
    Kramar
    Linda (fd kollega)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *