Så här vill jag bo!

Jag blir lycklig av inredning. Det ger mig ett lyckorus att se hus, lägenheter och rum som har genomtänkt inredning/design. Jag blev faktiskt lycklig när jag såg de här bilderna men dessvärre olycklig över att jag inte kan få bo där. Ju mer jag arbetar med den här bloggen desto mer inser jag att jag har flera olika stilar. En modern avskalad, en lantlig/newport stil och även en modern och nyskapande stil. Frågan jag ställer mig är hela tiden vilken jag skulle kunna stå ut med längst?

Bilderna över Annabels house, sw 18 kommer från 1st Option

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Så här vill jag bo!”

  • Snyggt! Det jag gillar framför allt är att det är vitt och ganska avskalat även om de har skojat till det på några ställen.
    Håller med om att man tilltalas av flera olika stilar men jag står nog ut längst med en stil där det inte är övermöblerat och inte för mycket färg, gärna modernt och lugnt och ljust.
    Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *