Riddarborg i sovrummet?

Vet inte om jag har vaknat upp ordentligt sen påskledigheten ännu. Ibland är det fantastiskt skönt att vara ledig och göra saker man annars aldrig har tid med. Men nu börjar man så smått komma in i rutinerna igen med tidigar mornar, hämtning och lämning och en alldeles för stressad tillvaro. Men (Tony Irving, men) jag ska verkligen inte klaga! Har det alldeles fantastiskt bra och nu börjar solljuset komma in i tillvaron igen vilket underlättar både humör och trötthet något alldeles enormt.

Apropå barnrum så är det lite spännande för jag skickade med ett gäng tyger med min mor och far när de stack till Thailand. Så snart hoppas jag få hem kuddfodral, vepor och en hissgardin. Ja jag erkänner jag är totalt talanglös vad det gäller att sy. Faller exprimentet väl ut så ska jag ta med mig mer tyg när vi drar ned till Thailand i jul.  Blir nog ingen riddarborg men för er extra snickarkunniga och sykunniga så får ni inspiration till en schysst riddarborg.

Inspiration från Homely.

riddarborgsang-homely.jpgpepe-homely.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Riddarborg i sovrummet?”

  • Hej!
    Wow vilket härfigt riddarrum!

    Snö-fotona på min blogg, som du kommenterade nyss, är faktiskt tagna utanför Norrköping. Alltså söder om er i Stockholm!

    Hoppas att du också får en trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *