Renovera eller bygga nytt kök?

Man kan ju välja att renovera ett kök på olika sätt. Antingen kan man byta ut köksluckor eller så river man ned hela köket. Det finns ju även mellanvägar där man kanske bara väljer att byta ut handtag och addera ny blandare till kökshon. Men oavsett vad man väljer så är det bra att ha planerat i förväg. Gör man en stor förändring och river hela köket krävs det ju dessutom lite logistiska lösningar under byggtiden när man kanske behöver tillgång till både spis och kyl. Vi har en lägenhet i Sälenfjällen som verkligen skulle behöva uppdateras. Här känner jag dock att jag inte skulle vilja riva ned stommarna då de är välfungerande samt att det känns hållbart att inte slänga det som fungerar. Men nya luckor hade verkligen varit att föredra och då är det tur att det finns möjligheter att göra just det. Oavsett om köksluckorna är från 1960-talet eller 2000-talet.

Byta köksluckor eller bara handtag är ett sätt att få ett nytt kök utan att riva ned hela köket.

Vårt kök i Sälen behöver verkligen renoveras och nu har vi dessutom tänkt att sälja lägenheten. Så antingen får de nya ägarna göra om köket eller så får vi renovera innan vi säljer. Men med nya luckor och ny färg så kommer lägenheten bli en helt annan. Det är enkelt att förändra med färg.

Den ligger helt perfekt vid Stora backen i Tandådalen och har givit oss massor av underbara minnen. Grabbarna har åkt skidor från det de var små och kan varenda backe i både Hundfjället och Tandådalen.  Här är bilder från Sportlovsveckan i Tandådalen.

Rasmus på längd under sportlovsveckan i Sälen. Underbart att få komma ut i skogen med hela familjen.

Rasmus och jag i våffelstugan i Lindalen

Rasmus matar lavskrikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...