Remake IKEA

Vilket väder vi har haft i Stockholm. Nu har sommaren kommit på allvar. Underbart med lite sol mitt i flyttkaoset. Vi har fortfarande inte hittat ett boende för höst och vinter vilket känns lite oroväckande. Nu gäller det att lägga i högsta växeln så att vi har någonstans att bo efter sommaren. Glädjande är att mellangrabben efter två provfilmningar fick beskedet att han fick rollen han ville ha. Så nästa vecka blir det kostymprovning och sen väntar inspelning efter sommarsemestern.

Idag delar jag med mig av boken “Remake IKEA” som är utgiven av Columbus Förlag. Det är en bok full med ideér på hur man kan förvandla IKEA möbler till något personligt och annorlunda. Jag fastnade framförallt för tre ideér i boken  som jag väljer att dela med mig av

Här är underbara husgarderober som är gjorda av Billy bokhyllor där man sågat till dörrar av MDF skivor och sedan dekorerat dem med glada färger. Enkelt men snyggt.

Barn ikea

 

Nästa smarta förvandling är herrbetjänter där stolarna Bertil har blivit halverade för att fungera som klädhängare i ett sovrum.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

 

Sista tipset från boken som jag väljer att dela är ett omgjort IKEA Leksvik . Snyggt och enkelt och passar perfekt in i ett sovrum. Ett skåp som i vanliga fall är fult brunt med kvistar har här slipats, målats om och fått nya handtag.

IKEA BOK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *