Pyssel och knåp

Nu har jag tagit ett stort steg för att vara mig men ett litet steg för mänskligheten. Jag hittade en butik som heter Stof och Stil och som säljer det mesta inom tyger.  Projekt 1 är att sy (nej inte jag) lite schyssta flaggvepor att sätta i taket i 3-åringens rum. Marint tema med ränder och stjärnor i blått, rött och vitt. När jag ändå var inne på det kreativa så mailade jag in en beställning på lite schyssta  Midbec tapeter och tyger (Keek-a-boo). Här är förhoppningen en hissgardin och en fondvägg med blåa stjärnor. Vi får väl se!  Jag får väl be mor och far vara barnvakt innan jag går loss på målning och tapetesering.

PS! Idag blev jag tillfrågad att ställa upp i Radio Stockholm igen men tackade nej då det handlade om belysning. Men lyssna gärna imorgon för det kan nog vara lärorikt och bra. Snart ska även vi få klart med dimrar och lampor.

stof-och-stil-tyger.jpg

Tyger från Stof och Stil…

 stjarna1.jpg

Sen var det tapeten som jag tänkt sätta upp som kommer från Midbec.

the-land-of-nod2.jpg

Det här är ett exempel på flaggvepa (som jag totalt låter någon annan händig människa hjälpa mig med). Frivilliga?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *