Porslin och mästerkock i en skön blandning

Vilket underbart väder Stockholm har bjudit på de senaste dagarna. Dessvärre dras jag med en rejält envis förkylning som gör livet lite surt just nu.  Men jag hann med en kortare promenad i solskenet och barnen fick varsin “slush” efter dagis i den 17 gradiga värmen och då känns allt plötsligt så mycket enklare.

Mias Online hittar vi More of Scandinavia porslin som är framtaget tillsammans med mästerkocken Marcus Samuelsson för att passa i det nya trendiga köket. Serien vänder sig till alla som söker stilrent i kombination med funktionalitet. Mönstret har influenser från hela världen och passar till den globala matkultur vi har idag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 thoughts on “Porslin och mästerkock i en skön blandning”

  • Nej vad roligt! Fina saker o vet du jag har faktiskt träffat honom i N.Y – pinsam historia det där men trevlig och SNYGG var han!
    Kram Mia

  • Ja du, när man är utomlands tror man ju inte att andra förstår när man sitter o pratar svenska. Så, jag kanske fällde några kommentarer om hur snygg den här killen som satt vid bordet bredvid var. Hade ingen aning om vem han var, dessutom var jag inne på typ min tredje cosmopolitan och ja, plötsligt vänder sig ju herr Samuelsson om och hälsar på oss på SVENSKA. Jag var lika rosa som min drink!
    Men historien hade ett lyckligt slut. 🙂

    Kram Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *