Poolsweden – Ett företag att lita på om du ska köpa pool!

De flesta som följer min blogg vet hur mycket strul och otur vi hade med Härliga Bad. Vi var som ni vet inte ensamma och många kunder blev lurade eller förlorade massa pengar då bolaget sedan gick i konkurs. Johan Ekstrand (Falkenberg) som var VD och ägare för företaget levererade “alla” våra produkter men installerade inte allt som man skulle utan gjorde ett slarvigt och felaktigt jobb. Dessutom levererade han en värmepump som var hälften så bra som den vi kommit överens om. Något som vi inte upptäckte förrän efter konkursen. Ordet bedragare ligger mig närmast när jag beskriver Johan Ekstrand. Tur då att det finns seriösa företag som Pool Sweden. Pool Sweden har nu hjälpt oss att få ihop installationen så att det inte läcker och en massa andra nödvändiga justeringar. Extra glad åt deras vägnar är jag då våra vänner nu köpt pool av dem efter inrådan från oss att gå med en seriös aktör. Poolen som är en Riviera håller högsta kvalite och Pool Sweden säljer även dessa men då med korrekt installation och service.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 thoughts on “Poolsweden – Ett företag att lita på om du ska köpa pool!”

  • Så trist med bedragare, verkligen. De har ingen empati alls! Skönt allt ordnade upp sig med poolen. Den kommer ni kunna njuta mkt av nu framöver sommartid. Fint det blivit på tomten 🙂 Färger gör en glad!

  • Så härligt för er!! Vi har bara haft problem med Pool Sweden!! De håller inte vad de lovat och lagar inte enligt garantin, vi är så ledsna och besvikna. Hittills har det bara kostat oss massor av problem och pengar och vi har fått trasigt bad. Vi har tidigare köpt pool och spa via Folkpool vilka vi varmt rekommenderar!

  • Sofia, vilken pool är det ni köpt hos Pool Sweden? Funderar nämligen på att köpa pool av dem? Och skötte de installation etc eller gjorde ni det själva?

  • Hej, vi köpte en pool av ett företag som hette Härliga Bad och som var katastrof. De gick sedan i konkurs men säljaren Johan Ekstrand jobbar för en annan firma nu. Den poolen vi köpte är en Riviera Pool och är jättebra. Den har 20 års garanti, håller värmen bättre osv. När vår skojare försvann så hjälpte Pool Sweden oss då de säljer samma poolmärke. Så vi har fått all behövlig hjälp vi behövt. Man kan säga att de installerade vår pool. Det ska ingå när man köper pool men vår skojare som gjorde det gjorde det mesta fel så då var det skönt att ha några som kunde sin sak. Johanna

  • Hej Johanna, är intresserad av samma pool (Riviera Pool Twin) som ni köpt. Förstår att ni bor i närheten av Stockholm? Skulle man till och med kunna få komma förbi och titta på er pool någon gång i sommar? Du får gärna maila mig på [email protected] om det skulle vara OK. Mvh Michael

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *