Pojkrumsplanering

Vi sitter och planerar huset på Gotland och det är extra roligt att ha med vår lilla son i diskussionerna. Han har specifika önskemål för sitt rum som bland annat innebär dinosaurier, inbyggd säng och klättringsmöjligheter. Igår fick han sitta med pinterest  och instagram och välja ut alla bilder han gillade och det var faktiskt inte bara helgalna lösningar utan en del var riktigt fina. Han vill ju så klart ha antingen dinosaurier eller fiskar på väggen så vi får väl se vad det blir med det. Delar lite liknande bilder som de han sparade ned på min telefon. I december är det tänkt att vår renovering av huset ska sätta igång och då ska ni få se både före och efterbilder på hela renoveringen.

Små sängkojor var populärt hos Rasmus. Här är en enklare variant där det är en vanlig säng med en tillbyggd gavel.

Tält har han men det ville han ha även i det nya huset.

Den här bilden hittade han faktiskt på Instagram. Han älskade helikoptersängen. Och det kan man ju förstå när man ser bilden.

Sängkojor var som sagt väldigt populärt. Men inte så bra alternativ om vi tänker att han ska ha den under en lite längre tid. Han måste kunna växa utan att vi ska bygga om hela kojan:)

Sen var det ju väldigt mycket coola fototapeter som hamnade på önskelistan.

Bildresultat för dinosaurietapeter

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...