Platsbyggt vackert kök med smarta lösningar

Den här veckan har jag jobbat för fullt och magen har känts bättre och bättre för varje dag. Jag känner mig rörlig och bra men kan bli lite trött i ryggen efter en dag. Försöker gå så mycket jag kan men ska trappa upp promenaderna nu när jag börjar må bra så att jag behåller så mycket som möjligt av den kondition jag byggt upp före operationen.

Hittade det här fantastiska köket som jag bara måste dela. Det är ett exklusivt platsbyggt kök i massivt trä med extra djupa lådor och skåp med smart förvaring. Spisen är en stor Ilve gasolspis med dubbla ugnar. Även fläkten är av märke Ilve.  Takhöjden, listerna, färgvalen är alltihop en fröjd för ögat. Huset som ligger i Visbys innerstad har renoverats på bästa möjliga sätt. Man har lyckats behålla husets charm och adderat modern design. Att våga gå med ett brunt kakel visade sig vara en fullträff som dessutom smälter ihop bra med de tapetersade väggarna.

Smart förvaring för att slippa för mycket stök på köksbänkar. Både kryddlåda och laddarmöjligheter gör att köksytorna hålls rena och fräscha. Vacker bänkskiva i sten.

Till och med besticklådan är en fröjd för ögat.

Skärbrädorna och köksredskapen blir som ett smycke på väggen.

Utsikt mot kalkstensinnergård

Varenda detalj i köket är genomtänkt och vinkylen smälter in fint i köksväggen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...