Serie strip på väggen och allmänt kaos

Den 20 mars skall huset vara klart. Det känns oerhört skönt att vi snart ska lämna vår lilla stuga och flytta in till ett nytt och fräscht boende. Vi är i slutspurten och det märks inte minst på att alla saker händer samtidigt. Det ska läggas golv, kaklas, bygga duschvägg, målas osv. Grabbarna ska välja sina tapeter från Photowall och vi ska leverera dessa till målaren. Just nu lutar det åt ett eget motiv till ena rummet samt deras Avenger – Comic Strip till andra rummet. Det här saknar jag: vår sköna säng, en tvättmaskin, ett badrum som inte är fuktigt, fönster som inte immar igen när jag lagar mat, golv som inte är kallt när det är minusgrader, ett eget rum till Rasmus så att han inte väcks av att någon av brorsorna ska gå på toaletten, en hall där fler än 2 par skor får plats, ett rum jag kan låsa in mig i när jag inte orkar höra allt ljud hela tiden. Det här kommer jag sakna från stugboendet: att ha alla nära, allt spel och pyssel, minimala städandet, känslan av att vi är på ngn slags semester och bara bor tillfälligt.

Screen Shot 2014-02-03 at 8.13.29 PMRasmus på mammas jobb för första gångenphoto-wallpaper-46253-1Photowall Avenger Comic StripScreen Shot 2014-02-03 at 8.13.43 PMFelix på badkalaset som vi hade i helgen. Medley Tyresö

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Serie strip på väggen och allmänt kaos”

 • Johanna, jättecool tapet! 🙂
  Precis så där känner jag också som du beskriver.
  Vi köpte en avfuktare från biltema som funkar jättebra!!!
  Vilken skillnad det är på luften! vi tvättar ju även här inne och tvätten torkar super snabbt. De får verkligen följa med i vår nya tvättstuga 🙂

  Jag kan också addera en sak till som skall bli skönt att slippa 😉
  Vad skönt det skall bli att slippa laga mat på trinett plattor som lutar. Dvs bodarna har satt sig lite så all smör/olja simmar ner i ena kanten när man steker. Jätte störande, haha!
  Jag (barnen inte minst) kommer också att njuta av att inte ha tvättmaskin i köket som går då man försöker titta TV eller äta.
  MEN, barnen har vant sig vid att vi alltid är nära, även när vi sover och det blir nog svårare att vänja av. Det är ju faktiskt jättemysigt!

 • En sån där avfuktare var på gång sen blev jag för dumsnål 🙂 Vill inte lägga några extrapengar på det här boendet men det hade säkert gjort tillvaron humanare.
  Underbart med lutande trinett plattor, en helt ny erfarenhet, 🙂 Vi har ingen tvättmaskin men handdisk funkar helt okej men jag kan inte påstå att vi findukar någon måltid och inredningen ser för hemsk ut. Ett svart klaffbord som införskaffades på blocket för 400 kr, en ful barnmatta som kommer slängas osv osv… LÄNGTAR!!! Tur att det är sportlov snart så vi får fly till Gotland. Diskmaskin, tvättmaskin, stor säng, egna rum, rent och fräscht, varmt… Ska bli alldeles underbart / Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *