Paradvåning i Göteborg med ett sanslöst häftigt kök

Hemnet är en källa till inspiration och den här veckan ligger en paradvåning i Göteborg ute till försäljning. Det nätta priset på 18 000 000 kr ger en unik lägenhet med ett fantastiskt häftigt kök. Mäklare är Ahre. Självklart fanns det mer i lägenheten som inspirerade så som walk-in-closet, badrum & sovrum. En aning representationsaktig i viss mått men dock så häftig att jag var tvungen att dela med mig till er. Idag lyser solen och jag hoppas, hoppas att få dela mer från vår trädgård inom kort.

Kök ahre exklusivt

Fantastiskt häftigt kök med öppen spis och stora matlagningsytor.Kök industri

Skafferidel med industrikänsla och råa ytor.Kök matsal häftigt coolStort öppet kök med härliga platsbyggda soffor längs hela långsidan. En förlängning av köksö skapar matplats för ett stort sällskap.

Garderob walk in

Inspiration till vårt framtida walk-closet som har potential att se ut så härSovrum hotellkänsla

 

Sovrum med hotellkänsla! Här skulle åtminstone jag sova gott om nätterna. Vi har en del jobb att göra hemma i vårt sovrum minsann.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Paradvåning i Göteborg med ett sanslöst häftigt kök”

  • Åh… den där våningen skrev jag om redan i februari. Då har den alltså inte blivit såld än! Ja, den är fantastiskt vacker… men det är inte många som kan lägga upp 18 miljoner så där. Och dessutom med en månadsavgift på nästan 10 000. Ojojoj… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *